SUKUPOLVELTA TOISELLE - kierrätystä rakkaudella

Suuret tunteet ja tarinat ovat välittyneet näiden sormusten myötä suvun naisilta seuraaville sukupolville. Kulta ja timantti ovat kulkeneet sormuksen muodossa mukava suvun naisten elämässä jo neljän sukupolven ajan. Tarina on alkanut isomummosta ja tänä päivänä sormukset koristavat hänen lapsenlapsenlapsensa nimetöntä vihkisormuksen muodossa.

 

Meillä on ollut ilo olla mukana tässäkin tarinassa vuosikymmenien ajan. Sormuksen alkuperäinen omistaja oli asiakkaamme ja ilolla voimme todeta, että niin ovat olleet seuraavienkin sukupolvien naiset.

 Tarina todistaa sen, että jalometallit ja jalokivet ovat kierrätettävissä vielä vuosikymmenien ja vuosisatojen jälkeenkin. Tässä tapauksessa sormus tehtiin kokonaan uudelleen käyttäen hyväksi vanhan sormuksen materiaalit. Alkusysäyksen muutokseen antoi se, että sormus oli kooltaan suuri ja sitä olisi pitänyt pienentää huomattavasti, jotta se olisi sopinut nykyiselle kantajalleen. Tarpeeksi suuri koon muutos ei ollut kuitenkaan mahdollinen, joten asia ratkaistiin tekemällä kokonaan uusi sormus. Samalla muotokieltä päivitettiin vastaamaan tätä päivää ja käyttäjän toiveita. Sormuksen kantajalla ei ollut entuudestaan kihlasormusta, joten keltakultaiset sileät sormukset tulivat tavallaan korvaamaan sitä.

      


 

Sileät sormukset tehtiin timanttisormuksen rungon mitoilla, jolloin ne istuvat kauniisti ja saumattomasti toisiinsa. Irralliset reunasormukset antavat myös mahdollisuuden vaihdella haluttaessa kokonaisuuden ulkonäköä. Toisaalta irrallisuudesta on myös käytännöt hyötyjä. Jokainen meistä tietää, että sormen koko voi vaihdella jopa vuorokauden ajan mukaan, vuodenaikojen vaikutuksesta puhumattakaan. Mikäli leveä sormuskokonaisuus tuntuisi esim. kesähelteellä liian tiukalta, voi irralliset sormukset hetkellisesti poistaa. Myös kosteus poistuu irrallisten sormusten alta helpommin kuin yhtenäisen, leveän mallin alta. Näin sormusten alle kertyvät kosteus ei pääse ärsyttämään herkkäihoisenkaan käyttäjän sormia. Kaksivärisyys puolestaan tuo kivaa kontrastia kokonaisuuteen. Lopputulosta voi vain ihailla!

 KIETOUTUKOON UUDET TARINAT ENTISTEN LOMAAN MYÖS TÄMÄN SORMUKSEN MUODOSSA!

-Kuvat ja tarina julkaistu asiakkaan luvalla-

Kommentit