TIMANTIT KIERTOON - vanhoista sormuksista loihdittiin jotain aivan uutta

Korumuoti muuttuu ja todennäköisesti  myös korun käyttäjien  mieltymykset muuttuvat ajan kuluessa. Se, mikä oli ihana kymmenen vuotta sitten, ei ehkä olekaan sitä tänä päivänä. Mitä siis tehdä koruille, joita ei enää ole ilo käyttää?

Kun lähdetään uudistamaan vanhoja, käyttämättömiä koruja, voidaan päästää mielikuvitus lentoon! Korun käyttäjän vallassa on määritellä kuinka radikaaleja muutoksia vanhoihin koruihin tehdään. Toiset haluavat kunnioittaa alkuperäisiä koruja ja tehdä hillittyjä muutoksia. Sitten on ihmisiä, joista on ihanaa rikkoa rajoja ja lähteä luomaan jotain aivan uudenlaista.


Näiden sormusten omistaja kuului jälkimmäiseen joukkoon ja voi pojat, kuinka upea lopputulos olikaan! Projektin aikana vaihtui myös kullan väri vastaamaan korunkäyttäjän tämän päivän makumieltymyksiä. Mutta kuten sanotaan, timantit ovat ikuisia. Alkuperäiset kivet jatkavat elämäänsä aivan uudenlaisessa kokoonpanossa. 


Mikäli materiaalia jää yli, kuten tässä projektissa, voidaan jäljelle jäänyt kulta hyvittää työhinnassa. Suurimman hyödyn jalometallista saa itselleen kuitenkin niin, että säästää materiaalin mahdollisia seuraavia koruprojekteja varten. 

Usein asiakkaamme kysyvät mitä korujen muutostyö / uuden teetättäminen sitten maksaa. Ja yhtä useasti toteamme, että hinta riippuu aina kyseenomaisesta työstä, jokainen projekti on yksilöllinen. 

Liikkeelle lähdetään aina asiakkaan toiveista. Kun toiveet on kartoitettu, kultaseppämme antaa työstä / tarvittavista materiaaleista tarkan hinnan. Näin vältytään yllätyksiltä ja pysytään budjetissa. Sitten voidaankin jäädä innokkaina odottamaan projektin lopputulosta. 


Kommentit