VANHA PERINTÖRINTAKORU + LUSIKKA  - mitä siitä syntyy?

No, tietenkin upouusi rannekoru! 

Myös me korualan ammattilaiset pohdimme toisinaan mitä tehdä vanhoille koruille, joita ei enää tule käytettyä. Monesti asiakkaat kommentoivat että "sinulla on varmasti paljon koruja". Itse asiassa totuus voi olla hyvinkin päinvastainen. Kun koruja käsittelee työkseen, oma korumaku muokkautuu  vaativaksi ja usein myös hyvinkin omanlaisekseen. 

Tämän projekti sai alkunsa mummolta peritystä rintakorusta, joka oli kyllä yksinkertaisella tavalla kaunis, mutta pyöri silti korulipaston pohjalla pääsemättä koskaan käyttöön. Kun kollegan kanssa alkoi suunnittelemaan miten perintökoru saisi uuden elämän, niin soppaan tuli sotkettua myös lusikka...


Parhaat ideat tulevat usein aivan hulluista ideoista ja siksi niitä kannattaakin viljellä vapaasti! Tässä tapauksessa vanhasta, käyttämättömästä tarjoilulusikasta ja mummon perintörintakorusta rakennettiin uposuusi rannekoru, joka on käyttäjälleen enemmän kuin mieluinen.


Mitä uutta Sinun käyttämättömistä koruista voisi suunnitella? Ota korut mukaan ja tule juttelemaan. Päästetään yhdessä ajatukset lentämään! Taitavat seppämme auttavat toteutuksessa ja me autamme suunnittelussa. ANNA VANHOILLE KORUILLESI UUSI ELÄMÄ!


Kommentit