Topaasin lumo
Topaasin on sanottu tuovan iloa, hyvinvointia ja hyvää terveyttä kantajalleen. Se on rakkauden ja hyvän onnen kivi. Nimenomaan sinisen topaasin on puolestaan uskottu antavan kantajalleen rauhaa ja tyyneyttä. 

Olipa edellä mainittu tarua tai totta, niin topaasi kivenä on aina yhtä ihastuttava. Usein topaasi mielletään ainoastaan siniseksi kiveksi, mikä onkin sen tyypillisin väri, mutta arvostetuimmat topaasin värit ovat pinkki ja brasilialainen oranssinkeltainen imperial-topaasi.


Tämän upean topaasisormuksen omistajalla oli topaasikorvakorut, joihin hän oli jo pitkään etsinyt sopivaa sormusta siinä kuitenkaan onnistumatta. Asiassa päästiin eteenpäin, kun päädyttiin sormuksen teetättämiseen kultasepällä.

Korvakoruihin väriltään ja malliltaan sopiva topaasi tilattiin kivitoimittajalta ja kultaseppä loihti sormukselle runkomallin, jollaisesta asiakas oli jo pitkään haaveillut.


Lopputuloksena oli aikaa kestävä, klassisen kaunis malli ripauksella vanhanajan romantiikkaa. Malli antaa tilan upealle kivelle ja nostaa sen loistamaan pääosassa. Ihailijoita tulee varmasti riittämään!Kommentit